Program remodelare corporala

Ce intelegem prin remodelare corporala?

O multitudine de oferte care promit slabire rapida si fara efort? O serie de proceduri de electrostimulare, masaj si impachetari la finalul carora pielea isi va recapata tonusul si celulita va disparea ca prin minune. Nimic mai fals.

Remodelarea corporala  inseamna efortul de transformare a siluetei prin sport, dieta si un stil de viata sanatos! Un corp frumos si sanatos nu se poate obtine fara efort. Fara sustinerea si fara sfaturile unui specialist. Si mai ales, fara vointa!

Un program de remodelare corporala incepe cu o vizita la nutritionist, ca sa eliminam obstacolele pe care singure ni le punem printr-o alimentatie gresita ce impiedica topirea depozitelor de grasime, urmata de un plan bine gandit de efort fizic si suport din partea grupului – combinatia perfecta pentru a pierde kilogramele in plus mult mai usor si mai sanatos. Fara diete frustrante si neterminate. Fara singuratatea din sala de forta si inutilitatea folosirii aparatelor incorect. Fara promisiuni rapide si false dar cu obiective sigure.

In forma dupa 30 de ani?

Visul oricarei femei este sa isi mentina dimensiunile corporale si sa isi permita cate un rasfat culinar. Mai ales dupa 30 de ani. Si nu numai. Mancam rar, pe apucate, in special seara, iar ziua ne infometam, din lipsa de timp. Si asa apar colaceii de pe abdomen sau denivelarile de celulita de pe coapse si fese. Si asa incepe goana dupa metode miraculoase & diete minune.

Un program de remodelare corporala inseamna insa echilibru, acceptare si dorinta de a avea un stil de viata sanatos, inseamna alimente, nu medicamente, inseamna sanatate. Si sanatatea inseamna fericire ­čÖé

Miscare, alimentatie, motivatie, determinare, toate la pachet. Asa am conceput un program de antrenament 30+, personalizat pentru fiecare persoana in parte. Pe langa o conditie  fizica de exceptie si kilogramele minus pe care le obtinem prin dieta avem grija si de echilibrarea hormonala prin efort fizic. Aspect foarte important!

Acesta este Programul de Remodelare Corporala!

3 luni alaturi de nutritionist, antrenor si grup. Pentru ca in momentele limita ai nevoie sa fii motivat si incurajat. Pentru ca motivatia este ca un dus – nu tine prea mult, de accea trebuie facut zilnic ­čÖé 3 luni de antrenament, sfaturi de nutritie, intalniri suport cu grupul si la finalul programului premii pentru cele mai bune rezultate. Premiul cel mare este un weekend la munte. Pentru ca orice succes trebuie sarbatorit!

slabeste sanatos program remodelare coporala doina iosif

Pentru detalii, preturi & inscrieri, astept un mail sau un comentariu. Preia controlul asupra corpului tau incepand cu 20 Septembrie!

Postat in:

Doina Iosif

Reader Interactions