Antrenamentul personal

Antrenamentul personal reprezintă o formă de antrenament unu la unu, total adaptată la nevoile, dorințele și obiectivul tău. Este caracterizat de disciplină, de un plan bine stabilit, de monitorizare, perseverență și adaptare continuă.

Beneficiile antrenamentului personal sunt nenumărate. În primul rând, tipul de mișcare este adaptat nevoilor corpului tău, stilului de viață și obiectivelor alese. Programul este construit în așa fel încât să poți da randament maxim, ținând cont de factori personali și profeisonali. În al doilea rând, monitorizarea constantă îți oferă avantajul de a evolua pas cu pas și de a urmări progresul în funcție de mai mulți factori aleși de comun acord. Mai mult decât atât, îmbinat cu un plan alimentar foarte bine stabilit, antrenamentul personal poate oferi rezultate foarte bune și durabile. Este posibil să fie nevoie și de suplimente nutritive, deoarece tipul de efort va fi diferit. Aici, însă, cel mai important aspect va fi chiar implicarea ta și puterea de a îți construi o ordine și o disciplină reală în păstrarea planului de antrenament, de alimentație și de suplimentație.

Rezultatele vor depinde, cu siguranță, de perioada de antrenament, numărul de ședințe sau capacitatea de a respecta planul ales. Totodată, vor depinde și de obiectiv. Fie că vorbim de recuperare, slăbire, tonifiere, definire sau pur și simplu ameliorarea unei afecțiuni, rezultatele vor putea fi monitorizate constant. Dar acestea vor fi discutate de la bun început, încât să nu existe nelămuriri.

Dacă alegi antrenamentul personal, eu îți urez succes și te aștept să mă contactezi pentru a începe un drum frumos, cu multe reușite și mult spor!

Postat in: ,

Doina Iosif

Reader Interactions